world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
SOLD-OUT - Mudfield Akusztik

SOLD-OUT - Mudfield Akusztik

Minden jegy elkelt
2023/01/14
19:30 - 21:00
Koncertterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Rock
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
ének
Kovácsovics Máté
basszusgitár
Szabó Dezső Péter
dob
Balázs Loránd
gitár
Szegedi Martin
gitár
Feke István

SOLD-OUT - Mudfield Akusztik

Az elmúlt öt év egyik legdinamikusabban fejlődő hazai rockzenekara, a Szeghalomról indult Mudfield első három nagylemeze mind egyre nagyobb sikereket ért el. A formáció már nyáron beharangozta negyedik albumát, ám annak megjelenése előtt – mivel kezdetektől flörtöl az akusztikus megszólalással is –, a Zene Házában egy Akusztik koncertet ad január 14-én, számos olyan dallal, amelyet most hallhat először ilyen formában a közönség Budapesten. A koncert előtt, 18:40-től nyilvános interjút ad a zenekar Pintér Miklós újságírónak a helyszínen, és közönségtalálkozóra is sor kerül.

A Mudfield még Nightrain néven indult 2014-ben Szeghalomról, 2016-ban már végleges nevén adta ki bemutatkozó EP-jét, majd a 2019 elején megjelent debütáló, Sárrét című albumot már komoly rajongóbázis várta az egyre többeket elérő, meggyőző felvezető daloknak köszönhetően. A hazai eladási lista 12. helyén nyitó kiadvány aztán Fonogram-díjat is nyert „az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában. A 2020-as második, Kelet népe című album már a 4. helyen nyitott a Mahasz albumeladási listán, és azóta aranylemez státuszt ért el. A 2021. december 23-án megjelent Szörnyeteg című harmadik LP a Napfénytengerrel egy rádiós slágert is fialt, ami tovább növelte a formáció népszerűségét, és a Mudfield már országosan is teltházakat produkáló zenekarrá érett. A készülő negyedik Mudfield-album nyáron kiadott első klipes dala Óriások címmel jelent meg augusztusban. Az öttagú zenekar már első lemezén jegyzett akusztikus verziót egyik dalából, a pandémia kényszerpihenője alatt pedig rögzített egy Mudfield Akusztik audio/videó programot, amelynek tovább bővített változatát most a Magyar Zene Házában is előadják – rengeteg olyan dallal, amelyet akusztikusan még nem hallhatott a közönség Budapesten.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

3 500 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

A Mudfield Akusztik koncert előtt nyilvános, ingyenes interjú lesz a koncert helyszínén, a Zene Háza Koncerttermében a zenekarral. Az interjút Pintér Miklós, a Grungery.hu webzine szerkesztője készíti, illetve moderálja a beszélgetést, ami közönségtalálkozóként is működik.

2023/01/14 18:40
Koncertterem

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.