Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

TELTHÁZ - Öröm-Hang-Ár Zenei Alkotóműhely: Ecc, pecc ki lehetsz?

A Showcase Fesztivál kategóriagyőztes programja - komplex zenei foglalkozás óvodásoknak
Minden jegy elkelt
2023/11/11
Szombat
10:30 - 11:15
Előadóterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek 3+
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
foglalkozásvezető
Barhács Claudia
foglalkozásvezető
Földi Veronika
foglalkozásvezető
Szlávics Anna

TELTHÁZ - Öröm-Hang-Ár Zenei Alkotóműhely: Ecc, pecc ki lehetsz?

A foglalkozás egy interaktív, komplex zenei foglalkozás óvodásoknak a művészetterápia eszközeivel. Zene, ritmus, játék, mozgás egységében, állatok bőrébe bújva ismerkedünk meg alapvető érzelmeinkkel. Nonverbális eszközökkel, közös játékban, improvizációban, “zenét játszva” ismerjük meg magunkat, illetve egymást. A zene - mind befogadóként, mind zenészként - csodálatos eszköz az érzelmi intelligencia fejlesztésére, az érzelem-reguláció kialakítására. Egy nyitott, elfogadó, szeretetteljes közegben, biztonságot jelentő kereteket tartva hívjuk a legkisebbeket felfedezni saját érzéseiket.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 600 Ft

A programot a 3-6 éves korosztály számára ajánljuk. Egy jegy, 1 db felnőtt és 1 db gyermek belépésére jogosít fel.

Elmentem a naptárba:

Játsszunk zenét! - szól a Magyar Zene Háza zenepedagógiai módszerének szlogenje, melynek szellemében az intézmény az előadóművészet és a zenepedagógia közös mezsgyéjére nagy hangsúlyt fektet. A meghirdetett Showcase célja is ez, az intézmény küldetéséhez kapcsolódó ismeretterjesztő és élménypedagógiai programok létrehozása, illetve azok bemutatása. Ennek érdekében négy kategóriában hirdetett felhívást, amire több, mint 100 programterv érkezett az egész országból. Ezeket két fordulóban bírálta el a hazai kulturális szektor meghatározó szakembereiből álló zsűri. A legjobbnak bizonyuló projekttervek megvalósulását a Zene Háza mentorprogram keretében is támogatta és a november 10-11-én megvalósuló Fesztivál keretén belül be is mutatja. Mindemelett konferenciát is hirdet, ami a zeneközvetítés lehetséges új útjairól elmélkedik, részben külföldi előadók, részben hazai szakemberek segítségével.

Az eseményekre napijegy és az egyes programokra szóló jegy egyaránt váltható. A pénteki napijeggyel az összes program látogatható, a szombati napijegy november 11-én 13:30 órától minden programra érvényes. A november 11-i délelőtti családi programokra a napijegy nem érvényes. 

2023/11/10 - 2023/11/11