world_travel_awards_2022
Azonnali hívás
Superar Jótékonysági Pop-Up Koncert

Superar Jótékonysági Pop-Up Koncert

jótékonysági koncert
2022/12/02
19:20 - 19:35
Előcsarnok
Típus:
Koncert
Különleges programjaink
Műfaj:
Pop
ének
Superar Gyermekkórus
karvezető
Dorner Ottilia
zongora
Morvay Judit
gitár
Bándi Gergely
gitár
Jóni Károly
gitár
Balogh Benjámin
trombita
Fornosi Pál
cajun
Sánta Dániel

Superar Jótékonysági Pop-Up Koncert

Jónás Vera koncertje előtt a Superar Gyermekkórus hívja színes repertoárján keresztül egy izgalmas utazásra a közönséget, megmutatva a kórus egyedi szellemiségét és a zene összekötő erejét. A Superar program elsősorban olyan gyermekeknek kínál ingyenes kórus- és zenekari foglalkozásokat, akik szociális környezetük miatt jellemzően nem jutnak jó minőségű (zene)oktatáshoz. 

A Superar a zene erejével egy olyan társadalom megteremtésén dolgozik, amely minden gyermek számára lehetővé teszi saját potenciáljának kiteljesítését, kihívásainak leküzdését és egyéni céljainak sikeres megvalósítását. E cél elérésének érdekében ingyenes kórus- és zenekari foglalkozásokat kínál elsősorban olyan gyermekeknek és fiataloknak, akik szociális környezetük miatt jellemzően nem jutnak jó minőségű (zene)oktatáshoz. A résztvevők anyagi helyzetüktől és zenei adottságaiktól függetlenül a lehető legjobb színvonalú zeneoktatásban részesülnek, a motivációra és megerősítésre épülő oktatásnak köszönhetően pedig összetartó, magas szinten muzsikáló zenei közösségeket, kórusokat és zenekarokat hoznak létre. Mindez nem csak a zenei készségek fejlődését segíti, hanem a résztvevők teljesítménykészségét, koncentrációját, csapatmunkáját, kreativitását, és a legfontosabb: a közös siker önbizalomnövelő hatását is, ami hozzá segíti őket, az élet egyéb területein való sikerességhez is. 

A koncert alatt lehetőség nyílik adományok felajánlására, melyek segítségével 240 gyerek tapasztalhatja meg a a mindennapos zeneórák megerősítő hatását. Támogatni lehet a helyszínen készpénzben, bankkártyás fizetéssel a superar.hu/adomanyozas weboldalon keresztül vagy a 11600006-00000000-83399235 bankszámlaszámra történő átutalással. 

 

Fotó kredit: RockstarPhotographers

jótékonysági koncert

Jegyárak

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Énekes-dalszerzők #9

A Jónás Vera Experiment Belső Tenger estje a zenekar és a közönség közös belső utazása a dalok és a zene mélyére a Magyar Zene Házában. A folyamatosan új utakat kereső, friss megközelítésekkel és hangzásokkal kísérletező énekesnő és zenekara a zenéjükre jellemző sokszólamúságot, és sokrétűséget ezúttal egyedi hangszereléssel nyitja ki. A műsor az idén megjelent HOLD című nagylemez legjobb dalai mellett a korai, kísérletezőbb időszak felvételeiből áll össze.

2022/12/02 19:30
Koncertterem