Azonnali hívás
Harcsa Veronika Kurátori hétvége: Harcsa Veronika workshop / 2

Harcsa Veronika Kurátori hétvége: Harcsa Veronika workshop / 2

Kurátori hétvége – Harcsa Veronika
Regisztrálok
2022/03/20
Vasárnap
17:15 - 17:45
Előadóterem
Típus:
Ismeretterjesztés
Zenepedagógia
Műfaj:
Interaktív
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika Kurátori hétvége: Harcsa Veronika workshop / 2

A március 19-20-i Harcsa Veronika Kurátori hétvége mindkét nap egy-egy szabad improvizációs élménnyel indul Harcsa Veronikával, aztán vasárnap a Budapest Modern Jazz Collective koncertjével folytatódik, majd Harcsa Veronika kétrészes koncertjével záródik és a kettő között a Tünet Együttes improvizációs műsora látható.

A Harcsa Veronika workshopon (amely ingyenes, csak regisztrációhoz között) a résztvevők bevezetést kapnak a hanggal és hangzókkal történő szabad improvizációba. A program semmilyen zenei előképzettséget nem igényel, a gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatók alapvető zenei helyzetek, a rögtönzésen összpontosuló figyelem és a spontaneitás.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Regisztrálok

Jegyárak

Az esemény aznapi koncertjeggyel ingyenesen látogatható azonban regisztrációhoz kötött.
Elmentem a naptárba: