Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Ramazuri - Danubia ütőegyüttes

Ritmusokkal a világ körül
Jegyet veszek
2022/05/21
Szombat
10:30 - 11:30
Koncertterem
Típus:
Családi
Programsorozat
Különleges programjaink
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Wenzon Zsuzsanna
Szalai Tamás
Halász Illés Árpád
Nevelő János
Kolics Máté
Keresztes Magor

Ramazuri - Danubia ütőegyüttes

Ramazuri programsorozat

A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Május 21.: Hangszerünk a dob!

Tarts velünk 4 hetente a Ramazuri délelőttjeinken! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!

 

Hangszerünk a dob!

A Ramazuri havonta jelentkező programsorozatának utolsó alkalma a dob körül forog! Meghívott vendégeink e témakörben tartják foglalkozásaikat, illetve előadásaikat. Danubia Ütőegyüttes Népzenétől a klasszikusig, Baszkföldtől Ugandáig az egész világot bejárják az Óbudai Danubia Zenekar ütőhangszeres művészei, és persze mindenki, aki velük tart ezen a különleges koncerten. Ám aki arra számít, hogy csak hátra kell dőlni és élvezni az utazást, az csalódni fog. Ugyanis a zenekar nagyban számít a közönség közreműködésére, hogy a fentieken túl a ritmus világába is együtt sikerüljön ellátogatni! Ja, és az ütőhangszerét melegítse mindenki, mert ígérjük, bőven lesz, mit megtapsolni!

 

PROGRAM

10:30 Danubia ütőegyüttes (Koncertterem)

11:45 Ramazuri – TÉRIDŐ Jam (Előadőterem)

11:45 Kerekes Enikő & Bisztricsány Linda: Tündérfátyol Zeneszó (Zenepedagógia terem I., 203)

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft

JEGYINFO:
Kombinált jegy (egy koncert + egy workshop): 2 500 Ft - A kedvezmény automatikusan élesedik, amikor a kétféle jegy bekerül a kosárba.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: