Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Ramazuri – Tündérfátyol Zeneszó

A Zene, A-tól Z-ig, babáktól a felnőttekig, koncerttől a műhelyekig
Jegyet veszek
2022/05/21
Szombat
11:45 - 12:30
Zenepedagógiai terem 1
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Programsorozat
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

ének, mese, mozgás
Kerekes Enikő
ének, furulya, koboz
Bisztricsány Linda

Ramazuri – Tündérfátyol Zeneszó

Ramazuri programsorozat

A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Május 21.: Hangszerünk a dob!

Tarts velünk 4 hetente a Ramazuri délelőttjeinken! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!

 

Hangszerünk a dob!

A Ramazuri havonta jelentkező programsorozatának utolsó alkalma a dob körül forog! Meghívott vendégeink e témakörben tartják foglalkozásaikat, illetve előadásaikat. Tündérfátyol Zeneszó: Elmúlt idő vállán, elszállt idő tetején, amikor a tó csak tócsa volt, a hegy csak vakondtúrás, akkor született meg Tündérország... Tudom, mert jártam ott:
“Tündérországban csak híre sincs a télnek, Ott örökös tavasz pompájában élnek; S nincsen ott nap kelte, nap lenyugovása, Örökös hajnalnak játszik pirossága.” Varázslatos hely, ahol lehet játszani táncolni, zenélni, énekelni a tündérekkel! Ha segítetek megszőni a mese fonalát, akkor Ti is ott találjátok magatokat, ebben a csodás világban, ahol minden zenéből van, minden hangszer, még a levegő is! Kerekes Enikő, népzenész és Bisztricsány Linda, drámapedagógus elsősorban a bölcsődés, óvodás korosztályt várja egy zenés mesefoglalkozással.

3 éves kortól ajánlott.

 

PROGRAM

10:30 Danubia ütőegyüttes (Koncertterem)

11:45 Ramazuri – TÉRIDŐ Jam (Előadőterem)

11:45 Kerekes Enikő & Bisztricsány Linda: Tündérfátyol Zeneszó (Zenepedagógia terem I., 203)

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 000 Ft

JEGYINFO:
Kombinált jegy (egy koncert + egy workshop): 2 500 Ft - A kedvezmény automatikusan élesedik, amikor a kétféle jegy bekerül a kosárba.

Elmentem a naptárba: