Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Ramazuri – TÉRIDŐ Jam

A Zene, A-tól Z-ig, babáktól a felnőttekig, koncerttől a műhelyekig
Jegyet veszek
2022/05/21
Szombat
11:45 - 12:30
Előadóterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Programsorozat
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

előadó
Darázs Ádám
tánc
Lévai Viola

Ramazuri – TÉRIDŐ Jam

Ramazuri programsorozat

A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Május 21.: Hangszerünk a dob! Tarts velünk 4 hetente a Ramazuri délelőttjeinken! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!

A Ramazuri havonta jelentkező programsorozatának utolsó alkalma a dob körül forog! Meghívott vendégeink e témakörben tartják foglalkozásaikat, illetve előadásaikat.

 

TÉRIDŐ Jam

Választhatsz: ma táncos leszel vagy zenész? Esetleg mindkettő? Itt mindenki táncol, aki mozog, mindenki zenél, aki hangokat ad ki – hangszerekkel, talált tárgyakkal, emberi hanggal. Ez a játékos kísérletezés úgy lesz különösen érdekes, ha egymásra is figyelünk. A jelentkezők neveit kalapokból húzzuk ki az egyes műsorszámokhoz, melyekben ki-ki a maga módján komponálhat térrel és idővel.

FIGYELEM! A következő műsorszámban lesz: két táncos, három zenész, az időkeret pedig... öt perc. Rajta! Rubik Ernő, zeneszerző és Lévai Viola, táncos egy olyan improvizatív játékkal készülnek, amelyet gyerekek és felnőttek egyaránt játszhatnak. (Érdemes könnyű ruházattal készülni, hogy könnyű legyen mozogni!) A különleges élmény érdekében bátorítunk mindenkit, hogy hozzon hangszert is!

6 éves kortól ajánlott

 

PROGRAM

10:30 Danubia ütőegyüttes (Koncertterem)

11:45 Ramazuri – TÉRIDŐ Jam (Előadőterem)

11:45 Kerekes Enikő & Bisztricsány Linda: Tündérfátyol Zeneszó (Zenepedagógia terem I., 203)

Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

1 000 Ft

JEGYINFO:
Kombinált jegy (egy koncert + egy workshop): 2 500 Ft - A kedvezmény automatikusan élesedik, amikor a kétféle jegy bekerül a kosárba.

Elmentem a naptárba: