Azonnali hívás

Távoli kultúrák fesztiválja

2023/07/15 és
2023/07/16 között
típus:
Koncert, Programsorozat
műfaj:
Globálzene, Tradicionális zene, DJ-szett, Pop
Elmentem a naptárba:

Nem telhet el nyár a Zene Házában saját minifesztivál nélkül – a 2023-ban indított Távoli kultúrák fesztiválja első állomása a nyitóévben: Dél-Amerika. Mit jelent ez? Elsősorban ellenállhatatlanul jó zenéket, forró hangulatot és táncot, minden mennyiségben. Még mindig elsősorban két legendás zenekart, akik Dél-Amerikából érkeznek Budapestre. A szombati napon (július 15.) a perui chicha hetvenes évek óta meghatározó pszichedelikus formációja, a Los Wembler’s de Iquitos, vasárnap (július 16.) a kolumbiai joropo egyik alapzenekara, a Cimarrón táncoltat. De rajtuk is kívül is garantált a széles mosoly és a latin örömzene a salsától a cumbiáig: a Los Orangutanesszel, a Los Andinosszal, a Stefánia Allstarsszal (Salsa a Parkban), a Litumával és a DJ Gandharva & Von Yodi párossal.

Szombati napijegy:
A szombati napijegy  a perui Los Wembler’s de Iquitos és a Los Orangutanes koncertjeire, valamint a DJ Gandharva & Von Yodi páros dj-szettjére érvényes.

Jegyár: 4 900 Ft

Vasárnapi napijegy:
A Távoli kultúrák fesztiválja a Magyar Zene Háza kétnapos eseménye, ahol idén Dél-Amerika sokszínű zenéje kerül a fókuszba. A vasárnapi napijegy (Napijegy II. nap) a kolumbiai Cimarrón, a Los Andinos és a Lituma koncertjeire érvényes.

Jegyár: 4 900 Ft

Elmentem a naptárba: