Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

BETELT - Max Durante – beszélgetés technóról, undergroundról és művészetekről

betelt
2022/12/16
Péntek
18:00 - 19:30
Multimédiás Könyvtár & Klub
Típus:
Könyvtári esemény
Különleges programjaink
Zenepedagógia
Műfaj:
Interaktív
Max Durrante

BETELT - Max Durante – beszélgetés technóról, undergroundról és művészetekről

Max Durante az industrial techno igazi úttörője, valamint igazi varázsló és újító a lemezjátszókon. „Annyira gyorsak a kezei, hogy nehéz követni a mozdulatait, scratch rutinja balzsam a szemnek és a fülnek” – írja a Neue Zürcher Zeitung. Profi DJ karrierjét 1987-ben kezdte Rómában, miután beleszeretett a londoni acid house bulikba. 1990-ben visszatérve Angliába, megtapasztalta a korai rave-eket. Az itteni hangzás erősen inspiráló hatással volt rá, hogy kikísérletezze a techno, electro és industrial hangzások sajátos módú keverését. December 16-án egy 2 órás vinyl szettel készül a Műhely és a Temporary Nites által közösen szervezett bulira a Toldiban, de előtte a Zene Házában tart pódiumbeszélgetést a technóról, az undergroundról és a művészetekről. A beszélgetés végén kérdéseket is feltehetsz majd neki!

Előadás nyelve: angol

 

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

betelt

Jegyárak

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: