Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Dívák & Ikonok

Világsztárok a Zene Házában! Nyitás: 2024. május – új időszaki kiállítás
Jegyet veszek
2024/05/18 -
2024/09/15
Szombat -
Vasárnap
10:00 - 18:00
Időszaki kiállítótér
Típus:
Kiállítás/Installáció
Műfaj:
Pop
Összművészet
Klasszikus/Kortárs

Dívák & Ikonok

Rihanna, Björk, Whitney Houston, Janelle Monáe, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Maria Callas, Edith Piaf, Ingrid Bergman és még sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás.

A nagyszabású kiállítást a világ legnagyobb iparművészeti- és design múzeuma, a londoni Victoria and Albert Múzeum rendezte. Az eredeti helyszínen 2024. áprilisában zárt a tárlat, majd utazókiállításként először a Zene Házában látható, 2024. május 18-ától, majd a szeptember 15-i zárás után a világ több fontos múzeumába utazik tovább. A tárlat a meghatározó dívák történetébe ad betekintést az operavilág nagyjaitól és némafilmsztároktól kezdve a mozivászon hírességein át napjaink világsztárjaiig. 

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a jegyen feltüntetett időponttól számítva 15 perc áll rendelkezésre a belépésre.  

A Dívák & Ikonok kiállítóterébe, a helyszín adottságai miatt, A4-nél nagyobb méretű táskát, hátizsákot (kis méretűt sem!), esernyőt, valamint babakocsit nem lehet bevinni. Megértésüket köszönjük!

 

Dívák & Ikonok ajándékutalvány

 

Az utalvány a Magyar Zene Háza által a Liget+ oldalán értékesített Dívák & Ikonok kiállításra használható fel. Az utalvány hétköznapi teljes árú és kedvezményes jegyre beváltható.

Az utalványt a webshopunkban és a kasszában egyaránt beválthatod a kiállítás zárásáig, 2024. szeptember 16-ig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható.

Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizd meg, mert a vásárlás során ezzel tudod majd igazolni a felhasználhatóságát. A kódot ne tedd közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A címzettként megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány felhasználhatóságával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. Az utalvánnyal kapcsolatos panaszokat a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. vizsgálja ki és bírálja el.

Jegyet veszek

Jegyárak

5 200 Ft (hétköznap) 5 900 Ft (hétvége) Diákjegy / Nyugdíjas jegy 3600 Ft (hétköznap) 4100 Ft (hétvége)
Elmentem a naptárba: