Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

TELTHÁZ - Random Trip – Egy este a világ körül | Ineffable

Jegyet veszek
2023/04/06
Csütörtök
19:30 - 22:00
Koncertterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Pop
Rock
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Jegytípus:
álló
ének, ütőhangszerek
D’Tale
ének
Sena Dagadu
rap
Kemon
szaxofon
Borbély Mihály
gitár
Thomas Heckenberger
ének, billentyűk
Szebényi Dániel
basszusgitár
Bata István
lemezjátszó, beatbox
DJ Q-Cee
dob
Delov Jávor
-------------
--------------
vendég
Ineffable

TELTHÁZ - Random Trip – Egy este a világ körül | Ineffable

A koncert élő közvetítésére eszínház jegyek kaphatók az alábbi linken:

Hogy hogy kerül Phil Collins egyik kedvenc vokalistája a Genesis 2022-es búcsúturnéjáról egy színpadra egy Kossuth-díjas szaxofonművészünkkel és hazánk legnemzetközibb előadóival a Magyar Zene Házában? Nos, erre nemcsak Delov Jávor dobos, a Random Trip művészeti vezetőjének tizennégy évnyi folyamatos álmodozása a válasz, hanem a csapat 2023-as évre kitűzött egyik legnagyobb célja is: minél több nemzetközi koncert és kollaboráció megvalósítása, egyben „füllel fogható” bebizonyítása annak, hogy Európában a jazz- és popzenei szcénát tekintve is kiemelkedő helyen áll Magyarország a zenei tehetségek és klasszisok felmutatásában – minden zenészgenerációt beleértve. Erre tökéletes bizonyíték lehet a Random Trip első koncertje a Zene Házában április 6-án, ahol az Irie Maffia dívája és fenegyereke, Sena Dagadu és MC Kemon mellett többek között Szebényi Dániel (godfater.) és még sokan mások látják vendégül a Vujicsics együttesből is ismert Borbély Mihályt – az ország egyik legsokoldalúbb fúvóshangszeresét –, aztán Ausztria egyik legkeresettebb session-gitárosát, Thomas Hechenbergert, valamint Daniel Pearce 'DTale'-t, aki amikor éppen nem a Genesis, vagy a Level 42 zenészeivel varázsolja el élőben a közönséget, akkor olyan drum’n’bass-világslágereket ír a Sigma zenekarral, mint a Nobody To Love. A Random Trip koncert előtt a csíkszeredei Ineffable souljazzpopjával ismerkedhetünk. 

A Random Trip hazánk legismertebb popzenei improvizációs közössége: egy műfaji határokon (rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő koncertsorozat, amelyben a magyar zene szereplői sokszor egészen meglepő összeállításokban állnak színpadra és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba. A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult sorozat mára kinőte saját kereteit, a fellépők sorában már rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztárzenészek is. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.

INEFFABLE
Az INEFFABLE zenekar 2017 nyarán alakult a Csíkszeredai Nagy István Művészeti Középiskola falai között. Pár sikeres fellépés után helyi kisebb kávézókban, a zenekar már kisebb turnén is részt vett a környező városokban, mint a nemzetközi Csíkszeredai Jazz Fesztivált promotáló zenekar. 2019 januárjában rögzítették első, saját szerzeményekből álló nagylemezük anyagát, amelynek címe NEON. Zenéjükben több stílus elemei is megtalálhatóak: jazz, soul, neosoul, R&B, pop, hiphop, valamint egyéb progresszív műfajok.

A koncert az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával valósul meg.

Partnerek

Jegyet veszek

Jegyárak

5 900 Ft

Jegyár: 5 900 Ft
A koncertterem elrendezése: álló

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Az élő koncert 2023.04.07. 8:00 és 2023.04.09. 23:59 között a megváltott jeggyel felvételről is visszanézhető!

Az április 6-i Random Trip-koncertet élőben is közvetítjük (streameljük), az eSzínház élő közvetítésére itt válthatók jegyek. Hogy hogy kerül Phil Collins egyik kedvenc vokalistája a Genesis 2022-es búcsúturnéjáról egy színpadra egy Kossuth-díjas szaxofonművészünkkel és hazánk legnemzetközibb előadóival a Magyar Zene Házában? Nos, erre nemcsak Delov Jávor dobos, a Random Trip művészeti vezetőjének tizennégy évnyi folyamatos álmodozása a válasz, hanem a csapat 2023-as évre kitűzött egyik legnagyobb célja is: minél több nemzetközi koncert és kollaboráció megvalósítása, egyben „füllel fogható” bebizonyítása annak, hogy Európában a jazz- és popzenei szcénát tekintve is kiemelkedő helyen áll Magyarország a zenei tehetségek és klasszisok felmutatásában – minden zenészgenerációt beleértve. Erre tökéletes bizonyíték lehet a Random Trip első koncertje a Zene Házában április 6-án, ahol az Irie Maffia dívája és fenegyereke, Sena Dagadu és MC Kemon mellett többek között Szebényi Dániel (Godfater.) és még sokan mások látják vendégül a Vujicsics együttesből is ismert Borbély Mihályt – az ország egyik legsokoldalúbb fúvóshangszeresét –, aztán Ausztria egyik legkeresettebb session-gitárosát, Thomas Hechenbergert, valamint Daniel Pearce 'DTale'-t, aki amikor éppen nem a Genesis, vagy a Level 42 zenészeivel varázsolja el élőben a közönséget, akkor olyan drum’n’bass-világslágereket ír a Sigma zenekarral, mint a Nobody To Love. A Random Trip koncert előtt a csíkszeredei Ineffable souljazzpopjával ismerkedhetünk.

2023/04/06 19:30
Online

Nincs ülőhely a koncerten

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy ezen az álló koncerten ülő helyek nem lesznek.

Megértéseteket köszönjük!