Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

TELTHÁZ - Galla Miklós: GM49 Nagykoncert

Minden jegy elkelt
2024/01/19
Péntek
19:30 - 21:45
Koncertterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Pop
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
ének
Galla Miklós
basszusgitár
Paczári Viktor
billentyű
Tempfli Erik
vokál
Gudics Máté
dob
Kun Krisztián
szólógitár
Kóródi Tamás

TELTHÁZ - Galla Miklós: GM49 Nagykoncert

2024. január 19-én GM49 Nagykoncert lesz a Magyar Zene Házában. Teljesen élőben fog játszani a zenekar. A GM49 összes ismert és jó száma elhangzik. Például: Bélát itt ne keressék, Kötöde, Brékó, brékó!, Elektromos gyalogos stb. Galla Miklós szólóéveiből is sorra kerül a legjava: Jó rád ez a hacuka, Emberek, figyeljetek!, A színpadi pojáca stb. A hangzás rockos, helyenként punkos lesz, ugyanakkor a szintetizátorok is erőteljesen dominálnak. Számos dalt pazar videóvetítés egészít ki. Az előadást megelőzi egy rövid beszélgetés, Dr. Borbély Zoltán kérdezi az est főszereplőjét.

Az együttes tagjai (a nyitóképen balról jobbra)Kóródi Tamás virtuóz gitáros, Tempfli Erik virtuóz billentyűs, vokalista, Kun Krisztián ragyogó dobos (progresszív rockot is játszik), Galla Miklós énekes, előadóművész, Gudics Máté virtuóz vokalista, Paczári Viktor virtuóz basszusgitáros.

Világszínvonalú muzsikálás lesz. Miklós muris mozgása fokozza az élményt. Előkerül a sárga esőkabát is. Tánc produkció is lesz. Egyszóval lesz mit hallgatni és nézni. Nagykoncert!

Minden jegy elkelt

Jegyárak

3 900 Ft

A koncertterem elrendezése: ültetett

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: