Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Hangadó Junior – Miért hallgatunk zenét?

Szórakoztató show gyerekeknek
Minden jegy elkelt
2023/12/02
Szombat
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek 6+
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Ismeretterjesztés
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:
műsorvezető
Tarr Feri
színész
Várady Zsuzsi
színész
Harsányi Bence
színész
Kiskovács Attila
zenei közreműködő
Pirisi László

Hangadó Junior – Miért hallgatunk zenét?

Van, akit felpörget, de van, aki elalszik rá. Van, aki táncra perdül tőle, de van, aki csakis egy fotelben szereti. Van, akit felvidít, de van, akit elszomorít. (Főleg, ha nagyon hamis…) Lássuk be, a sor majdnem a végtelenségig folytatható, és milyen kevés dolog van a világon, ami tudja mindezt, azaz milyen csodálatos a ZENE, hogy minderre képes! A Hangadó Junior szórakoztató családi műsora folytatódik, aminek második alkalmán is a ZENE mibenlétére – és persze az élet nagy kérdéseire – keressük a választ.

Ezúttal azt járjuk körbe – terv szerint sok-sok röhögés közepette -, hogy miért hallgatunk zenét? Mi mindenre jó? Jó-e egyáltalán valamire? Ebben segítségünkre lesznek állandó rovataink (a vicces zenetörténet, a közös muzsika, a műelemző torna, vagy a kvíz), a műsor vezetője, - aki ezúttal is Tarr Feri, a Zene Háza koncertpedagógusa, a népszerű „Harmónia, a zenék birodalma” című könyv szerzője, - valamint közreműködnek a Momentán Társulat nagyszerű művészei is, akik a helyszínen rögtönözve teszik láthatóvá mindazt, ami elhangzik. Az ő segítségükkel remélhetőleg nem csak egy (jó) élménnyel gazdagabban megy haza minden gyerek, hanem a kérdéssel is: Na jó, már értem mire jó a zene (vagy: mi az élet értelme), de akkor milyen zenék vannak egyáltalán? Erről fog szólni ugyanis a Hangadó Junior következő, január 13-i alkalma! 😉

Kérünk minden látogatót, hogy amennyiben van okoseszköze, úgy arra töltse le a Kahoot! nevű kvízapplikációt egy közös játék érdekében. Ja, és hozza is el okoseszközét, ha lehet! Köszönjük.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 600 Ft

A program 6 éves kortól ajánlott. Minden érdeklődő számára jegy váltása szükséges.

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: