Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Label Night: Blunt Shelter

BluntOne & Baen Mow, StackOne & Tink
Jegyet veszek
2022/12/14
Szerda
20:00 - 22:30
Előadóterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Elektronikus
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Jegytípus:
álló
BLUNTONE & BAEN MOW
Molnár Bencze
Antal Levente
-------------------
.
STACKONE & TINK
mc
Balázsovics Mihály (MC Tink)
.
Vágó Péter (StackOne)
------------------
WATA
Varga Tamás
Zahár Fanni

Label Night: Blunt Shelter

A Blunt Shelter Records a hazai – főként – instrumentális és jazzes hiphop egyik legjelentősebb lemezcége, amely világviszonylatban is elismert minőségi kiadványairól. 2017 novemberében, öt éve indított, igencsak termékeny lemezkiadó és kollektíva nemrég jelentette meg 30. vinyl kiadványát és a Zene Háza label night-estsorozatán ezúttal a Blunt Shelter invitálja egy fúziós űrsétára a hallgatókat.

Samplerek, analóg szintetizátorok, Fender Rhodes csilingelések, keményen ütő dobok, okos rap-ek és nyugodt rezgések definiálják az estét. Az eseményt Molnár Bencze (Jazzbois, Baen Mow) és Antal Levente (BluntOne) indítja az első élőben előadott lofi / jazz fúziós műsorával, majd Vágó Péter (StackOne) és Balázsovics Mihály (Tink a Mulató Azték, aki a Slow Village egyik tagja is) által kreált közös alkotások szólnak egy sp 404 és egy mikrofon társaságában, amely szintén egyszeri, első alkalommal előadott produkció.

 

Program

20:00 Bluntone & baen mow első live szett
20:50 (10 p szünet előtte) StackOne & Tink
21:40 Vanis (Sági Viktor, bass gitár) Bencze (keys) Bluntone (dobok samplerrol) hip-hop és jazz jam

 

Jegyet veszek

Jegyárak

3 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.