Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

I Am Soyuz

Koncertek a könyvtárban #3
Minden jegy elkelt
2023/12/08
Péntek
19:00 - 20:00
Multimédiás Könyvtár & Klub
Típus:
Koncert
Programsorozat
Műfaj:
Pop
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

I Am Soyuz

Bozoky Felicia Lili énekes-dalszerző egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz az utazás és a felfedezés jegyében indult. Lili azóta is szorgalmasan ugrál a világjárás, a zenélés és stockholmi munkája, az orvoslás között. A magyar származású, de Svédországban felnőtt előadó első nagylemeze 2019-ben jelent meg Whipple címmel, különleges hangszereivel – ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval – alkotja zenéjét, ami a space pop, az akusztikus és szintis hangzás fúziója.

Az I Am Soyuz projekt egy Sziget-idején vásárolt ukulelével kezdődött, sok utazás ihlette, alakította dalait, szegedi egyetemi évei alatt zenekarban is zenélt, majd első szólódala 2015-ben jelent meg. Bozoky Lili nem mindennapi élményeiből inspirálódva írja dalait. Tévedt már el Las Vegasban, hippiskedett Gotlandon, aludt már egy istállóban az Északi-sarkvidéken, kempingezett a nevadai sivatagban a Burning Man Fesztiválon, legutóbb pedig végigszelte biciklivel Európát.

A közönség nem csak a fesztiválok (Sziget, Campus Fesztivál, Fishing on Orfű, Kolorádó, Bánkitó Fesztivál stb.) színpadairól ismerheti, hanem szerepelt Hajós András Dalfutár című műsorában is.

2021-ben pedig bejutott a HOTS Outbreakers’ Lab programjába, ahol Andries van Wieren (Founder, 3S Music Management) és Rupert Hollier (Creative Director, UK & European Guild of Music Supervisors / Redfive, UK) is mentoráltjának választotta, valamint sok jelentkező közül az ő dalát producerelte meg Matt Lawrence (Adele, Amy Winehouse, Foals, Kodaline stb.) a HOTS SongLab programban. Tavaly pedig meghívást kapott a Viva Sounds Facebook showcase fesztiválra Göteborgba. Koncertjein a dalai mellett vicces, meglepő és kalandos történeteiből is szemezget néhányat.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

3 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: