Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Oran Etkin interaktív (angol nyelven)

Közönségből közösség
Jegyet veszek
2024/04/10
Szerda
17:30 - 18:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
For English speakers
Típus:
Ismeretterjesztés
Zenepedagógia
Műfaj:
Interaktív
Improvizáció
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
előadó
Oran Etkin

Oran Etkin interaktív (angol nyelven)

Oran Etkin, New York-i klarinétos mesél és beszélget a nézőkkel az előadó és közönség kapcsolatáról, valamint a hallgatás művészetéről. A világ szinte minden táján megfordult már Oran Etkin, és szinte minden stílusban játszott már klarinétján, legyen az egy óvoda kiscsoportjának terme, netán a Kennedy Center, vagy akár a Magyar Zene Háza színpada, ahol 2022-ben szerepelt nagy sikerrel. Oran Etkin azon zenészek körébe tartozik, akik azonnal kapcsolatot tudnak teremteni közönségükkel. Ennek titka – ahogyan ő mondja –, a hallgatás.

A zenészek hallgatnak egymásra, a közönség a zenészekre, a zenészek pedig a közönségre, és így létrejön a zenélés közössége. Hogy hogyan lehet ezt a csodát nap mint nap újra létrehozni? Erről osztja meg gondolatait Oran ebben az egyórás interaktív – angol nyelvű – beszélgetésben. Amin ingyenes a részvétel annak, aki jegyet vált az esti Oran Etkin-Palya Bea-koncertre.

A beszélgetés után 19:30-tól az Oran Etkin's Open Arms Project feat. Palya Bea című koncerten vehetünk részt, ahol az itt hallottak frissiben, élesben is megtapasztalhatjuk. Az esemény a „Játsszunk zenét” Zene Háza Showcase Fesztivál folytatásaként jön létre, ezért azok a csapatok, akik jelentkeztek a tavaly őszi showcase-ünkre, Oran Etkin interaktív beszélgetésére kedvezményes jegyet vásárolhatnak.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: