Ugrás a tartalomhoz
Azonnali hívás

Oran Etkin's Open Arms Project feat. Palya Bea

Jegyet veszek
2024/04/10
Szerda
19:30 - 21:00
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
For English speakers
Típus:
Koncert
Ismeretterjesztés
Műfaj:
Interaktív
Improvizáció
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.
klarinét, basszus klarinét
Oran Etkin
ének
Palya Bea
gitár
Vinicius Gomes
dob
Sergio Machado
nagybőgő
Vanessa Ferreira

Oran Etkin's Open Arms Project feat. Palya Bea

Az Open Arms projekt egy olyan turné eredménye, mely során Oran Etkin, Amerikában élő, izraeli születésű klarinétos Brazília, Zimbabwe, USA, Kanada, Csehország és Törökország autentikus népzenét játszó zenészeit látogatta meg, majd vett fel velük zenéket. A név, Open Arms, azaz Tárt karok, a közös alkotás és az egymásra való odafigyelés fontosságára utal. A turné és a projekt folytatódik, és Magyarországon a Zene Házában Palya Bea adja majd dalait Oran egyre bővülő repertoárjához. Palya Bea személyes világzenéje – a különböző, ősi népek zenéi által inspirált saját szerzemények – találkozik Etkin világlátott globálzenéjével.

A koncert előtt 17:30-tól Oran Etkin egyórás interaktív, angol nyelvű beszélgetésén is részt vehetünk (koncertjeggyel ingyenesen), ezen a közönségből közösség szlogenjének keretében főképp a zenész-közöség kapcsolatról lesz szó.

Oran zenekarában három nagyszerű fiatal brazil, São Paulo-i jazz-zenész szerepel: Serginho Machado, Vinicius Gomes és Vanessa Ferreira. Machado dobos-producer-tanár legendás brazil zenészekkel (Milton Nascimento, João Donato) és jazz-sztárokkal (Kurt Rosenwinkel, Joshua Redman) dolgozott. Ferreira bőgősként szintén kulcsfigura a helyi színtéren, az instrumentális/jazz formációk mellett tagja a helyi big band-szcénának és dolgozott már a São Paulo State Symphony Orchestrával is. A gitáros Gomes szólólemezivel, másokkal közös kiadványaival a brazil zene és a jazz metszéspontjait keresi. Az est során megszólal a legendás brazil dalszerző-énekes, Dorival Caymmi zenéje, de eredeti kompozíciók, és a világ minden tájáról származó zenék is felhangzanak majd, élen természetesen az Open Arms Palya Bea magyar énekesnővel való első együttműködésének gyümölcseivel.

Jegyet veszek

Jegyárak

4 900 Ft 5500 Ft

Early bird: 4 900 Ft
Normál ár: 5 500 Ft

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: